www.udruzenjeknjizarasrbije.org.rs

Paperworld 2014.

U Frankfurtu na sajmu Paperworld 2014. prvi put izlaže nekoliko preduzeća iz Srbije u okviru zajedničkog štanda Udruženja knjižara Srbije.

"Vodeći svetski sajam pribora, kancelarijskog materijala i instrumenata za pisanje otvara svoja vrata ponovo u januaru. Tu ćete naći niz industrijskih proizvoda bez premca u pogledu širine i dubine - i još mnogo toga. Kao ključni izvor inspiracije i stecište u sektoru, Paperworld je idealna platforma za razvoj novih poslovnih odnosa, otkrivanje trendova i prikupljanje važnih ideja za sopstvenu firmu. Nađite inspiraciju za svoj asortiman različitih proizvoda na sajmu i razmeni ideja i mišljenja sa kolegama i ekspertima. Sledeći Paperworld će biti održan od 25. - 28. 01.2014. godine."Paperworld – Na malima svet ostaje

…Sve u svemu, Frankfurtski sajam ove godine je opstao zahvaljujući srednjim i  malim kompanijama. One su stoički podnele pad posetei bojkot nemačkih proizvođača. Da li će biti sklonjene u manje atraktivne hale zarad povratka velikih kompanija ili će organizatori biti pravedni i dati im u znak zahvalnosti odlična izlagačka mesta, ostaje da vidimo. Jedno je jasno, Paperword će od sledeće godine biti u sasvim drugačijem ruhu.