www.udruzenjeknjizarasrbije.org.rs

Nirnberg

Poštovani članovi,

Udruženje knjižara Srbije u saradnji sa turističkom agencijom Lord Travel organizuje po prvi put zajedničko višednevno putovanje naših članova, od Beograda do Nirnberga, u periodu od 5. – 8.oktobra 2017.g. u vreme trajanja sajma"INSIGHTS" (sajam školskog  i kancelariskog  materijala).

Program ovog stručno - poslovnog, kulturno - turističkog i zabavnog putovanja je u prilogu ovog dopisa.

Poštovane kolege knjižari, u cilju što boljeg informisanja i upoznavanja sa aktuelnim svetskim trendovima i kretanjima u našoj struci Udruženje Knjižara Srbije je odlučilo da ponudi ovaj program putovanja svim svojim članovima.

Udruženje će subvencionisati 50 evra po osobi od ukupne cene aranžmana. Pravo na subvenciju mogu ostvariti najviše po dve osobe iz jedne firme, članice Udruženja sa plaćenom članarinom za 2017. god.

Obaveštavamo sve članove Udruženja koji nisu platili članarinu u 2017.g., kao i one koji do sad nisu bili članovi, a žele da nam se pridruže i iskoriste pogodnosti koje pruža članstvo u Udruženju,  da to učine odmah,  najkasnije do 25. 07. 2017.  i tako ostvare pravo na ponuđeni popust.

Sve firme koje žele sa Udruženjem na ovo putovanje, treba da se jave za detaljnije informacije, (potpisivanje ugovora o putovanju i uplata kotizacije) sekretaru Udruženja Jasni Stepanović (mob.tel. 060 344 1505 i tel 011 3392 216) do 25. jula  2017.g.

Organizacijom  ovog atraktivnog  putovanja otvorili smo i omogućili  još jedan vid zbližavanja kolega,  boljeg međusobnog poznavanja,  razmene iskustava u toku samog  putovanja kao i sticanja novih saznanja u toku posete sajmu. Koristeći usluge profesionalnih turističkih vodiča upoznaćete se sa mnogim kulturnim, istorijskim sadržajima obilazeći Beč, Nirnberg i Budimpeštu.

Nadamo se da će vam se dopasti naš predlog i da ćete iskoristiti jedinstvenu priliku da se u finom društvu lepo opustite, zabavite,  kulturno i stručno usavršite.

S’poštovanjem,

Srdačno Vaš,

Predsednik Udruženja

Momčilo Jović

U Beogradu, 07.07.2017.g.


 

Udruženje Knjžara Srbije

u saradnji sa turističkom agencijom Lord Travel organizuje

NIRNBERG oktobar 2017.