www.udruzenjeknjizarasrbije.org.rs

Vi ste na strani:


VIP mobile

Povežimo se!                                                                  

Udruženje knjižara Srbije i operater mobilne telefonije kompanija VIP postigli su dogovor o tehničkoj saradnji, zavaljujući kom će članovi Udruženja knjižara dobiti najbolje i najpovoljnije uslove za korišćenje mobilne telefonije.

Kompanija VIP je najmlađi mobilni operater na našem tržištu, koji stavlja potrebe korisnika na prvo mesto i pruža rešenja koja su napravljena na osnovu želja i potreba svakog korisnika. Cilj Udruženja knjižara i kompanije VIP je da umrežimo sve članice Udruženja u jednu mrežu i na taj način obezbedimo da naša poslovna komunikacija bude mnogo efikasnija i ugodnija. Vodeće međunarodne kompanije koriste ovakva rešenja da bi na globalnom nivou upravljale komunikacijom među svojim partnerima i zaposlenima, što čini njihovo poslovanje efikasnijim i umanjuje troškove. Udruženje knjižara i VIP su omogućili da to isto uradimo i mi:

povežimo se u našim kompanijama i povežimo u jednu veliku grupu sve kupce i dobavljače!

Želimo da naši članovi:

  • Razgovaraju besplatno između sebe
  • Dobiju najbolje cene odlaznih poziva van "knjižarske" mreže, cene roaminga, internacionalnih poziva i ostalih usluga
  • Dobiju po najpovoljnijim uslovima mobilne telefone, lap-top računare, internet…
  • Ostvare značajnu uštedu i smanje troškove

Podsećamo da je od 01.07.2011. godine omogućen prelazak sa jedne mobilne mreže na drugu, bez promene broja telefona, sa zadržavanjem  pozivnog broja koji je do sada bio isključivo vezan za mobilnog operatera, tako da ne postoje prepreke za prelazak na drugog mobilnog operatera.

Pozivamo sve članove Udruženja knjižara da nam se pridruže u formiranju naše "knjižarske" mreže!

Za sve dodatne informacije obratite se Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .