www.udruzenjeknjizarasrbije.org.rs

Vi ste na strani:


Upravni odbor

PREDSEDNIK

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , diplomirani ekonomista. Karijeru je počeo u "Savremenoj", gde je radio 12 godina. Institut za menadžment dodelio mu je 1995. godine priznanje za YU menadžera godine. Od 1998. vlasnik je firme "NBK" iz Zemuna, kada postaje član Udruženja knjižara. Tri puta je izabran za potpredsednika Udruženja.

PODPREDSEDNIK

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , diplomirani inženjer geodezije. Preduzeće "Optimum" osnovao je 1992. godine u Smederevskoj Palanci. Za proteklih petnaest godina ova firma beleži brojne uspehe i jedan je od najkvalitetnijih brendova u domaćoj proizvodnji.

UPRAVNI ODBOR

Bratislav – Bane Marković, ekonomista. Najpre radio u „Minervi“ iz Subotice, a potom kao direktor predstavništva sarajevske "Svjetlosti" u Beogradu. Godine 1990. osniva firmu "Amphora". Član je Udruženja knjižara od 1990., a od 2003. godine obavlja funkciju Predsednika.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , od 1977. radi u "Novoj prosveti" kao komercijalista – referent prodaje na terenu. Firmu "Printex" u Valjevu osniva 1991. godine. Član je Udruženja knjižara od postanka, a u Upravnom odboru je dugi niz godina. Osnivač je i glavni i odgovorni urednik časopisa "Knjižar", jedinog informativnog i propagandnog glasila knjižarske branše u Srbiji.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , diplomirani pravnik. Prvi profesionalni angažman imao je u "Nolitu". Potom je radio u "Narodnoj knjizi", "Jugoprevoz grafiku" i "Grafosu", da bi 1991. godine osnovao izdavačku kuću "Partenon", na čijem je čelu i danas. Jedan je od osnivača Udruženja knjižara (tadašnje) Jugoslavije, a u Upravni odbor UKS biran je tri  puta.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , diplomirani mašinski inženjer. Od osnivanja 1992. godine, vlasnik i direktor "TG commerce"-a iz Novog Sada. Član Udruženja je od 1996. a u Upravnom odboru Udruženja je od 2002. godine.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , diplomirani pravnik. Od 1992. godine direktor je i vlasnik firme "Mišković" iz Gornjeg Milanovca. Član Udruženja knjižara je od 1995. godine, a u Upravnom odboru je od 2002. godine.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , firmu "Monopol", prepoznatljivu po robnoj marki "Memoris", osnovao je 1992. godine. Član je Udruženja knjižara "od kada je saznao da takvo udruženje postoji", a u Upravnom odboru od 2008. godine.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , "Pulse office" doo.

Darko Gojković, "Riznica"

Peđa Dragović, "Papir Commerce"

SEKRETAR UDRUŽENJA

Jasna Stepanović, pravnica. Već duži niz godina je na funkciji sekretara Udruženja, velikim delom zaslužna za organizaciju sajma "Škola-School", kao i mnogih drugih manifestacija u organizaciji Udruženja knjižara Srbije.

ADVOKAT UDRUŽENJA

Dejan Stepanović, diplomirani pravnik advokat. Od 2003. godine pravni  zastupnik je Udruženja knjižara Srbije.