www.udruzenjeknjizarasrbije.org.rs

Vi ste na strani:


Pristupanje UKS

Da li ste član Udruženja knjižara?

Ako niste, zapitajte se zašto ste još uvek sami u vremenu kada se svi udružuju zbog sve lošijih uslova poslovanja i globalne krize…

Udruženje knjižara osnovano je da bi vama pomoglo da lakše ostvarite svoje ciljeve, da se čuje vaš glas tamo gde smatrate da je to potrebno ili, drugim rečima, Udruženje postoji da biste se i vi za nešto pitali.

Navešćemo vam, u daljem tekstu, samo neke od prednosti članstva u Udruženju, a vas molimo da nam pismeno odgovorite na naš poziv. Ukoliko i pored svega ne poželite da postanete član Udruženja, puno bi nam značilo da čujemo zašto je to tako. Naravno, ne da bismo diskutovali sa vama o tome, već da pokušamo da se u što većoj meri prilagodimo vašim potrebama. Takodje bismo vas zamolili da nam kažete i razloge zbog kojih do sada niste postali član Udruženja knjižara.

1. Svi članovi dobijaju besplatno časopis "Knjižar" koji vas informiše o svim važnim dešavanjima u našoj branši. Umesto vas ili zajedno sa vama, posećuje sajmove u zemlji i inostranstvu, informiše vas o svim predstojećim i tekućim dogadjajima…

2. Svi članovi imaju pravo na besplatne savete i pomoć advokata Udruženja specijalizovanog za sva pitanja u našoj branši.

3. Svi članovi imaju zagarantovanih 10% popusta na učešće u svim sajamskim manifestacijama i seminarima koje organizuje Udruženje.

4. Svi članovi uživaju posebne benificije koje je Udruženje dogovorilo sa kompanijom VIP vezano za usluge mobilne telefonije. Naime, moguce je da i vi sa dve ili tri kartice ostvarite pogodnosti kao da imate više od 1000 kartica u mreži, a to u praksi znači da unutar mreže razgovarate za 0,00 dinara po minuti. To opet znači da za pretplatu od 60,00 dinara mesecno možete razgovarati besplatno sa svojim dobavljačima, kupcima i rodjacima, prijateljima... kojima takodje možete obezbediti kartice unutar mreže. Ukoliko taj broj koristite van mreže, cena razgovara će takodje biti niža i iznosiće svega 5,00 dinara po minutu univerzalno za sve fiksne i mobilne mreže.

5. U toku je izrada nalepnice sa logom Udruženja knjižara koju ce imati pravo da, na svoje objekte, istaknu svi članovi Udruženja. Na taj nacin biće olakšano sprovođenje zajednickog marketinga koji se planira za ubuduće,  a čiji kvalitet zavisi isključivo od sredstava prikupljenih članstvom. Drugim rečima - ukoliko nas bude više, marketing će biti jači.

Na kraju moramo napomenuti da je Udruženje knjižara neprofitabilna organizacija i da mi sav novac uložen kroz članarinu u našu organizaciju moramo potrošiti u vašem interesu, a trudimo se da to uradimo na najbolji mogući nacin. Članarina je simbolična jer nam je cilj omasovljenje članstva, a koristeći samo jednu, bilo koju od gore navedenih tački, možete višestruko povratiti novac uložen u članstvo.

Član udruženja postaje se jednostvano: javite se sekretaru Udruženja ili platite članarinu u naznačenom iznosu na račun Udruženja knjižara Srbije i pošaljete nam svoje ažurirane podatke na adresu Udruženja ili mejlom.