www.udruzenjeknjizarasrbije.org.rs

"Knjižar" br.47

"KNJIŽAR" BIRO & EXPO MAGAZINE - BROJ 47; godina XII, 2012., leto.


 

Reč urednika:

Uspešna godina za UKS

Iako tek što je prošla polovina 2012, u Udruženju knjižara Srbije već sada ovu godinu računaju poslovno vrlo uspešnom. Iza nas je jedna lepa knjižarska slava, koja je u organizaciji firme "Optimum" naišla na sjajan odziv kod kolega koji su došli u neviđeno velikom broju. Masovnost je okarakterisala i jubilarni, peti po redu sajam "Школа -  School", kako po broju zainteresovanih izlagača, tako i po broju posetilaca.

Predsednik UKS, Bane Marković, na otvaranju sajamske manifestacije napomenuo je da Upravni odbor udruženja već razmatra nove mogućnosti za održavanje naredne izložbe školskog pribora, kako bi prostorno mogli da izađu u susret svim zainteresovanim izlagačima.

Sudeći po svemu ovome, moglo bi se zaključiti da su se knjižari konačno probudili i uvideli važnost neposredne poslovne komunikacije. Nadajmo se da će ostati verni svim knjižarskim manifestacijama, pa da će jesenji susreti knjižara, koji će se održati od 18. do 20. oktobra ove godine na Divčibarama, možda vratiti onaj stari sjaj. Bio bi to lep završetak jedne uspešne godine.

Časopis "Knjižar", kao i godinama unazad, i ovaj put se potrudio da Vam kvalitetno i objektivno prenese novosti, utiske, događaje, jednom rečju - aktuelnosti naše branše.

Sa verom u Vaše puno poverenje,

Zoran Vučićević,

izdavač i glavni i odgovorni urednik časopisa "Knjižar"