Vi ste na strani:

Redovna Izborna skupština UKS

Održana redovna Izborna skupština UKS

Tokom četrdesetih susreta knjižara Srbije na Tari održana je i redovna Izborna skupština Udruženja knjižara Srbije, na kojoj je izglasan novi sastav Upravnog odbora.

Uz prisustvo osnivača UKS, Rada Kovačevića, Slobe Markovića i Milomira Nikolića, u konferencijskoj sali hotela "Omorika" na Tari održana je redovna Izborna skupština udruženja. Brojni članovi UKS, koji su prisustvovali skupštini, izglasali su novo radno telo Upravnog odbora.

Na mesto predsednika ponovo je izabran Bratislav Marković, a funkcija potpredsednika još jednom je poverena Momčilu Joviću. Reizabrani su i članovi Upravnog odbora - Mikica Gojković, Zoran Vučićević, Zoran Golubović, Momčilo Mitrović, Miloš Mišković, Nebojša Denčić i Marijana Grujović, a u Upravni odbor ušla je još jedna dama - Marijana Milivojević.

Podnet je izveštaj o četvorogodišnjem radu udruženja, kao i finansijski izveštaj koji je vrlo koncizno izložila Marijana Grujović. Istaknut je pozitivan trend sajma "Школа - School", zbog čega se ove godine očekuje veći broj učesnika.

Od ove godine Udruženje knjižara Srbije uključeno je u sistem PDV-a.